PureData

SK8 Sound

SK8 Sound és un projecte de mobilitylab.net amb col·laboració amb l'amic dAAx!. Es tracta d'un experiment interactiu que converteix els Skateboards en instruments musicals. El moviment natural de l’Skateboard funciona com a generador d’àudio i possibilita la realització de mescles sonores en col·laboració amb altres Skateboards. Cada Skateboard té assignat un instrument musical diferent i a partir d’un programa informàtic, el moviment de l’skater és transformat en respostes sonores. El projete aprofundeix en la transformació de les pràctiques urbanes en processos de creació col·lectiva. 


Aquest projecte és una versió millorada d'AirCity. L'esquema tècnic de funcionament és el mateix: un mòbil amb andOSC enganxat a l'skate envia missatges OSC via WiFi amb informació a temps real dels moviments de l'skate. Un patch de puredata analitza els moviments i els sonifica:

El projecte es va presentar per primera vegada el 2/5/14 a Santa Coloma de Gramanet durant el SNTK BESOS LAB organitzat per iDensitat. El 6/9/14 es va presentar una segona versió millorada.

 El patch:

 

blog comments powered by Disqus

Additional information