linux

POSANT A PUNT L'ANDROID

Ja fa quasi un parell de mesos que tinc l'android, un HTC magic . Però entre Santes i Vacances no havia tingut temps ni motivació per liar-mi. La setmana passada vaig començar a instal·lar-me aplicacions a tort i a dret, a buscar-ne, etc... Finalment vaig comprovar que si vols remanar i aprofitar el potenccial de l'HTC magic i Android val la pena tenir accés root i canviar la rom de seria per una més completa. Un cop rootejada, i amb una altra rom instal·lada, el trasto va molt millor i amb l'accés root pots aprofitar-lo molt més amb les aplicacions extres que hi pots instal·lar.
 

 
Els passos són pocs i senzills (HTC magic):
 
1) Tenir accés root a la màquina: Pasos
 
2) Formatejar la SD si és necessari: En cas que la rom que es vulgui instal·lar ho requereixi, cal  formatejar la SD amb 3 particions: una FAT32, una ext2 o ext3 i una swap. (Important que la FAT32 sigui la primera partició).Tot i que al tenir swap a una SD matxaca bastant a aquesta i per tant el seu temps de vida, crec que val la pena el sacrifici de la sd.
 
3) Instal·lar la rom que volguem: Hi ha moltíssimes roms disponibles, i moltissima informació sobre quasi totes. De moment estic provant la cyanogenmod , i comparada amb la que venia de seria va molt imolt millor. Hi ha una manera molt facil d'actualitzar aquesta rom amb una aplicació que ens podem instal·lar des del market , es diu cyanogen-updater . En principi també hauria de servir per fer la primera instal·lació però a mi la primera no m'ha funcionat i he tingut de fer-ho de la forma "normal ".
 
4) Treure molt més suc a l'HTC magic.
 
 
blog comments powered by Disqus

Additional information