streaming

SANTES24h (2): L'HORA DE LA VERITAT

Ahir, 25 de Juliol, començaven les Santes 08, i per tant l'hora de la veritat per el projecte de Santes24h, i apartir del migdia ja es podia seguir en directe tot el que passava davant l'ajuntament de Mataró.(va haver-hi un petit tall en l'streaming degut a una parra d'un servidor que va reiniciar el servidor....). En principi la cosa va anar força bé, aqui hi ha els pics, on es veu clarament, que apart d'un nombre de usuaris bastant constants, entre el 25 i el 26 de Juliol, evidentment els pics són a l'hora de la crida, al començament del desvetllament, i al final de desvetllament i començament de l'Escapada:
 
 
A part d'això, ahir era el dia de la Crida, per tant sortia la Banyeta (m'han dit que algun nan s'ha enfadat). Degut, també a parres d'un servidor, no vaig poder gravar el flux durant la crida...però amb el gran overbooking de cameres que hi havia allà, segur que vídeos de la crida no en faltaran. Fa falta tanta gent de tv allà? Cal que es posin al mig dels balls? Per què es posen bordes quan els hi diem que no poden estar filment al mig d'un ball? Els tècnics de maresme digital havien desplegat algun cable de més de 2 metres algun cop abans de la crida del 2008? El fotograf de l'exposició de l'any que ve es creu un esser superior per aquest fet?...
 
El que si que es va poder gravar tot correctament va ser tota la Nit Boja, quan tingui més temps (no crec que sigui abans del dia 30) ja penjaré els vídeos, de moment algunes captures:
 
blog comments powered by Disqus

Additional information