personal

RESUM ESTIU 2007 (1)

Aquesta setmana ja m'ha tocat començar a treballar , i inconscientment és com si s'hagüés acabat l'estiu. La setmana ha està siguent durilla, però no em puc queixar del que han estat aquest últims mesos: concerts, escapadetes, festes, Les Santes, Viatges, etc...i relax.
 
A finals de maig amb la Marta ens vam pillar uns dies de festa per anar a Formentera . Ja hi havia estat , però tenia ganes de tornar-hi:
 
 
Amb els mandrils de la muma vam anar a la Patum, no hi havia estat mai, simplement BRUTAL. La "primera ronda" ens la vam mirar des de la grada per veure-ho millor, i mentre un betarà del poble (70 o 80 anys) ens explicaba anècdotes i el significat de cada ball, amb l'ajuda del meu germà i l'Oriol , "experts" de Patum després d'uns anys d'assistir a tots els actes (poca feina!). La segona la vam fer a baix, a la plaça. El salt de plens fet a baix no es pot descriure. Simplement dir que l'Oriol em va haver de treure de la plaça quan van començar els tirabols just en acabar el salt.
 
 
Un video del vall de l'Àliga:
 
 

Després va venir Sónar
 

 
Vam anar de dia amb el meu germà i uns colegues, com sempre, el Sónar de dia molt més interessant i entretingut que el de nit:
 
 
I de nit amb en Santo , en Dani, Maria i Roger (video de la sortida del sonar, on un paio fent 4 ritmes amb la bateria es va fer d'or gràcies als morats de campionat de la penya):
 
 
Després va venir el Summercase (no tinc ni fotos ni videos) on no el vaig poder aprofitar del tot ja que em va agafar una indisposició a la panxa el segon dia.
 
Abans de Santes vam anar a alguns concerts del Cruïlla de Cultures (Fermin Muguruza, Muchachito, tactequete, Trilok Gurku i altres), per anar calentant motors... 
 
L'última setmana de Juliol, com sempre LES SANTES, que es mereixen un post propi .... 
 
 
 
 
 
 
 
 
blog comments powered by Disqus

Additional information