streaming

LES SANTES 24h (2009)

Després de la primera edició de les Santes24h l'any passat, aquest any el tema ha agafat força, que bàsicament és el que es volia que provoqués la primera edició.
 

 
·CAMERA FIXA A L'AJUNTAMENT:
 
Des de la web de lessantes.cat (IMAC) , amb la col·laboració amb maresme digital tv es podrà seguir en directe, al igual que l'any passat, tot el que passi davant l'Ajuntament fins el dia  30 de Juliol. La única diferència respecte l'any passat, és que es tracta d'un streaming de pagament i en formats propietaris. Una vegada més es demostra que la qualitat respecte els sistema obert i gratuït del 2008 no millora pel simple fet d'haver de pagar i utilitzar formats propietaris.
Link .
 
·DIADA CASTELLERA EN DIRECTE:
 
L'any passat la primera prova sèria del sistema es va fer a la diada castellera, i va ser un dels actes més seguits i amb més èxit. Aquest any he col·laborat en montar un directe de la diada que es podrà veure a través de capgrossostv el dia 26 a partir de les 12h. En aquest cas l'streaming està montat amb livestream un sistema d'streaming en video flash, gratuït, molt potent i que permet posar en marxa el teu propi canal en 5 minuts. L'impulsor d'aquest directe és en Ricard Pallares, el camera oficial dels Capgrossos , que s'ha fotut una currada important per tirar-ho endavant. La imatge que s'emetrà serà la que cediran tvmataró i tv de vilafranca.
 

 
·SANTES DES DEL MÒBIL:
 
La novetat més important d'aquest any és la possiblitat de seguir en directe diferents actes de les santes a través de l'streaming en directe que es farà des de 4 terminals mòbils Nokia N95 . Dins el projecte Santes 24h de lessantes.cat i maresme digital tv. Aquests utilitzen un sistema d'streaming per a mòbils de empresa oonair. El sistema és bastant limitat comparat amb sistemes gratuïts com qik , comentat en el post anterior . A part dels aspectes tècnics i qualitat de vídeo, que deixen molt a desitjar, el sistema de gestió dels directes, de vídeos, així com la integració a altres webs i xarxes socials és molt limitat, o inexistent. La meva modesta opinió és que pagar per un servei com aquest no és la millor opció quan hi ha alternatives gratuities molt més potents. Tot i això crec que la idea és molt bona, i tant de bò sortir bé. Menda, juntament amb altres companys, serem els responsables d'un d'aquests terminals mòbils que ens permetran veure en directe altres punts de vista de Les Santes, una molt bona idea.
 
En definitiva, sembla que la feina de l'any passat ha tingut continuitat, i Les Santes es podran seguir en directe i amb més detall de de qualsevol punt del món.
 
blog comments powered by Disqus

Additional information