streaming

SANTES24h (1): PROVA PILOT

Les Santes24h (nom original) és un projecte impulsat per dos MOMEROTERS ciutadans de Mataró, que el seu objectiu principal, és que es pugui gaudir (encara que sigui mínimament) de Les Santes des de qualsevol punt del món a través d'Internet i que tots els mataronins que aquests dies es trobin fora de Mataró poguin gaudir mínimament d'aquestes festes.
 
Després de més d'un any d'haver demanat per primera vegada suport per tirar endavant aquest projecte de Santes24h, aquest diumenge 20 de juliol, es fa la primera prova seria amb la retransmissió en directe de la Diada Castellera de Les Santes (quasi res!!!), abans de que el sistema definitiu quedi instal·lat a partir del dia 25 de Juliol durant els cinc dies de Les Santes davant l'ajuntament.
 

Tècnicament és un sistema d'streaming que més endavant ja explicarem més detalladament. El projecte està realitzat en la seva totalitat utilitzant programari lliure i formats oberts. En aquest cas s'utilitza la codificació de video Theora i d'àudio Vorbis, utilitzant el contenidor multimèdia Ogg. (+info, +info). Aquest streaming el podreu seguir durant aquests dies des de les següents webs:
 
Tot i que la idea va ser dos pajaros (no sense poca feina aquests dies), no haguessim pogut fer res sense l'ajut i la col·laboració i les ganes de dos "guerrerus" del IMAC , els cracks de lessantes.net , la gent de onsortir.cat , de l'Escola Pia Santa Anna , del Capgrossos , i de molta gent que sense pensar-s'ho un moment ens ha dit que sí a tot.
blog comments powered by Disqus

Additional information